Sinau Kula Undhuhaken Peralatan

Sinau Kula Undhuhaken Peralatan

Sinau Kula Undhuhaken Peralatan

Hot

Thursday, December 28, 2017

Sinau: Kula Undhuhaken Peralatan

December 28, 2017 1

Apa Signal Jammers? Piranti sing digunakake kanggo ngganggu utawa ngganggu sinyal radio minangka sinyal jammer. Nanging ing wanci punika, asring dipunginaaken ngganggu telpon sel saking transmisi lan nampi sinyal. Iku nirkabel lan bisa digunakake ing sembarang lokasi kanggo mateni telpon seluler paling wektu. Saliyane iku, bisa dipigunakaké ngganggu ngganggu WLAN utawa Jaringan Nirkabel Lokal sing mimpin manut karo sétan lan panggawé jammers kalebu Wi-Fi, jammers Bluetooth, lan jammers video nirkabel antara liya. Minangka satunggaling fakta, sanajan satelit bisa macet dening jammers sinyal canggih lan hi-tech.

Saliyane, jammers sinyal iki uga duwe sawetara kesulitan nalika ngganggu perangkat elektronika sing isih ana. Kajaba iku, jammers iki digunakake lan uga, diatur dening pemerintah lan utamané dimaksudaké kanggo sel telpon komunikasi senggol. Lan uga, dheweke mung nimbulaké karusakan ing panampa telpon amarga ana kasunyatan sing bisa ngganggu langsung karo ponsel uga stasiun base dhewe. Nduwe gelombang elektromagnetik cilik lan kanggo kuwi, iki ora ngilangi karusakan ing awak manungsa lan malah kanggo ponsel uga diganggu. Saliyane, yen jammer gedhe kaya stasiun sinyal outdoor, mula bisa uga ana bebaya kanggo kesehatan. Tanpa mangu-mangu, jammers ponsel iku jinis sing paling umum kanggo jammers sinyal sing bisa dituku dina iki. Iki ngalangi lan ngrusak telpon seluler saka njupuk sinyal saka stasiun basa kanthi mblokir gelombang radio. Biasane, piranti dhasar digunakake kanggo 10 meter kanthi jarak 1 km. Nanging, sing nduwe stasiun sinyal outdoor sing ukurané gedhé lan nduwèni posisi sing béda lan stasiun basa bisa ngiringan sinyal sing efektif saka CDMA lan GSM.

Rencana Wikipedia Kanggo Investigasi Produk

Panggunaan khas liyane kanggo jammers yaiku jammers sinyal GPS. Iki umum digunakake dening personel militer kanggo bisa confuse GPS tracking kanggo lokasi. Ora ana uga sistem pelacakan buatan kaya iki ing wektu sing padha. Kanggo warga sipil sing pengin nggunakake jammers iki, wong-wong mau supaya bisa nutupi utawa ndhelikake lokasi lan mobil ing acara sing dilacak dening panrima GPS. Nanging sing paling akeh jammers GPS kanggo panggunaan sipil mung bisa nutupi nganti 10 meter.

Understanding Gear

Bluetooth jammers manawa biasane digabung karo jammer multifungsi kang jams video lan Wi-Fi. Iki dianggo kanthi cara mateni lan ngganggu LAN nirkabel, transmut video kanggo privasi lan piranti Bluetooth sekaligus.
Read More